- Úvodní strana close
- Akce
- Kosmetika
- Ekodrogerie
- Potraviny
- Nápoje
- Doplňky stravy
- Mateřství
- Domácnost
- Podle účelu
- Záruka kvality
- Magazín
- Poradna
Polévka z červené čočky
Na zahřátí v zimních dnech, kdy venku silně mrazí, je jednoznačně nejlepší poctivá, hustá polévka. Vyzkoušejte si doma připravit polévku z červené čočky, kterou si zamilujete stejně jako my. Je velmi snadná na přípravu a zabere pouze chvilku.

Suroviny pro přípravu
- 1 ks cibule
- 2 stroužky česneku
- 300 g červené čočky
- 200 g mrkve
- 2 lžíce olivového oleje
- 2 plechovky krájených rajčat
- 1 lžička tymiánu
- Sůl a pepř na dochucení
Návod na přípravu
- 1 Na olivovém oleji si orestujeme cibuli a česnek. Přidáme nakrájenou mrkev a restujeme.
- 2 Přidáme rajčata a zalijeme vodou nebo zeleninovým vývarem.
- 3 Následně přidáme červenou čočku a tymián. Vaříme cca 25 minut, dokud nebude čočka měkká. Poté dochutíme solí a pepřem. Pro pikantnější chuť můžeme přidat trochu chilli.
Související produkty
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie
- Články click
- Recepty click
- Videoblog
- Herbář click
- Spolupracujeme
- Jak vybrat správný produkt
- Složení kosmetiky click