- Úvodní strana close
- Akce
- Kosmetika
- Ekodrogerie
- Potraviny
- Nápoje
- Doplňky stravy
- Mateřství
- Domácnost
- Podle účelu
- Záruka kvality
- Magazín
- Poradna
Salát s pečenou zeleninou
Nemáte příliš v lásce syrovou zeleninu, ale potřebujete dostat do svého jídelníčku více prospěšné vlákniny? Vyzkoušejte pečenou zeleninu, která chutná o mnoho lépe. Připravte si doma např. salát s pečenou zeleninou podle našeho receptu, který si zamilujete.

Suroviny pro přípravu
- 1 ks červené papriky
- 1 ks cukety
- 1 ks lilku
- 4 hrsti salátu (rukola, polníček)
- 400 g cherry rajčat
- jarní cibulka
- Sýr feta
- Olivový olej
- Šťáva z citronu
- Pepř a sůl na dochucení
- 30 g piniových oříšků
Návod na přípravu
- 1Zeleninu si nakrájíme na malé kousky, vyskládáme na plech a zakápneme olivovým olejem, osolíme a opepříme.
- 2 Vložíme do trouby a pečeme cca 30 minut při teplotě 180 °C. Mezitím si na pánvi orestujeme piniové oříšky.
- 3 Hotovou zeleninu přendáme do misky a smícháme společně se salátem a fetou. Vše promícháme a posypeme piniovými oříšky. Salát dochutíme citrónovou šťávou a olivovým olejem.
Související produkty
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie
- Články click
- Recepty click
- Videoblog
- Herbář click
- Spolupracujeme
- Jak vybrat správný produkt
- Složení kosmetiky click