- Úvodní strana close
- Akce
- Kosmetika
- Ekodrogerie
- Potraviny
- Nápoje
- Doplňky stravy
- Mateřství
- Domácnost
- Podle účelu
- Záruka kvality
- Magazín
- Poradna
Perníková ovesná kaše
Celý rok se těšíme na Vánoce, cukroví a dobroty, ale po chvíli už jsme tak moc přejedení, že se raději vracíme do svého zajetého režimu. Pokud stále chcete zůstat ve vánoční náladě, připravte si skvělou perníkovou ovesnou kaši, kterou lze mlsat klidně celý prosinec.

- Agáve sirup •
- Hořčík •
- Kakao •
- Oves •
- Skořice
Suroviny pro přípravu
- 120 g ovesných vloček
- 400 ml mléka
- 1 lžička skořice
- 1 lžička perníkového koření
- 1 lžička kakaa
- 1 lžička agáve sirupu
- 1 banán
- 2 lžíce ořechového másla
Návod na přípravu
- 1Mléko si v malém hrnci zahřejeme a přidáme do něj ovesné vločky. Poté přidáme skořici, perníkové koření, agáve sirup a kakao a důkladně mícháme, dokud nám kaše nezhoustne.
- 2 Jakmile docílíme vhodné konzistence, nandáme kaši do misek.
- 3 Na kaši nakrájíme na kolečka banán a přidáme lžíci ořechového másla na dochucení. Můžeme podávat.
Související produkty
- Agáve Sirup Naturalis BIO je rozšířeným sladidlem nahrazujícím cukr nebo med....Price: 129 KčÚčinek:
- Kakao Naturalis BIO je kombinací pro tělo prospěšných minerálů (hořčík,...Price: 189 KčÚčinek:
- Balení Skořice Pravé Naturalis BIO obsahuje drcenou vysoce kvalitní kůru...Price: 139 KčÚčinek:
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie
- Články click
- Recepty click
- Videoblog
- Herbář click
- Spolupracujeme
- Jak vybrat správný produkt
- Složení kosmetiky click