- Úvodní strana close
- Akce
- Kosmetika
- Ekodrogerie
- Potraviny
- Nápoje
- Doplňky stravy
- Mateřství
- Domácnost
- Podle účelu
- Záruka kvality
- Magazín
- Poradna
Pohankové těstoviny s hříbkovou omáčkou
Zůstaly Vám doma ve spíži po létě zásoby sušených hub? Pak rozhodně musíte vyzkoušet chuťově vyváženou hříbkovou omáčku s pohankovými těstovinami. Pochutnají si také lidé s intolerancí na lepek.

Suroviny pro přípravu
- 300 g pohankových těstovin
- 200 g hříbků
- 2 ks cibule
- 70 g másla
- 1 stroužek česneku
- 1 lžička majoránky
- 1 lžička tymiánu
- 250 ml zeleninového vývaru
- 150 ml kokosové smetany
- Sůl a pepř na dochucení
Návod na přípravu
- 1 Pohankové těstoviny si uvaříme v osolené vodě. Mezitím si na pánvi rozpustíme máslo a orestujeme si na něm cibuli a poté přidáme česnek. Restujeme zhruba 3 minuty.
- 2 Přidáme majoránku, tymián a hříbky. Orestujeme, osolíme, opepříme a přidáme zeleninový vývar. Následně povaříme.
- 3 Nakonec přidáme kokosovou smetanu, která omáčku krásně zjemní. Necháme povařit cca 2 minuty a můžeme podávat.
Související produkty
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie
- Články click
- Recepty click
- Videoblog
- Herbář click
- Spolupracujeme
- Jak vybrat správný produkt
- Složení kosmetiky click