- Úvodní strana close
- Akce
- Kosmetika
- Ekodrogerie
- Potraviny
- Nápoje
- Doplňky stravy
- Mateřství
- Domácnost
- Podle účelu
- Záruka kvality
- Magazín
- Poradna
Jáhlový nákyp s agáve sirupem
Jáhly patří mezi velmi výživnou potravinu. Většinou se připravují jako příloha. Vyzkoušejte sladkou variantu podle našeho receptu. Jáhlový nákyp s agáve si zamilujete raz dva.

Suroviny pro přípravu
- 150 g jáhel
- 3 lžíce agáve sirupu
- 200 g ovocného kompotu
- 2 lžičky prášku do pečiva
- 50 g rozinek
- 2 vejce
- 100 ml mléka
- 2 lžíce másla
Návod na přípravu
- 1 Jáhly uvaříme ve vodě a mléce do téměř kašovité struktury. Po uvaření je necháme vychladnout.
- 2 Rozdělíme si žloutky od bílků. Žloutky smícháme s agáve a rozinkami a přidáme do naší jáhlové směsi. Z bílků vyšleháme sníh a přidáme do směsi.
- 3 Polovinu směsi dáme do pekáče, přidáme ovoce z kompotu a následně vložíme druhou polovinu směsi. Navrch přidáme pár plátků másla. Pečeme při teplotě 180 °C do zlatova.
Související produkt
- Agáve Sirup Naturalis BIO je rozšířeným sladidlem nahrazujícím cukr nebo med....Price: 129 Kč
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie
- Články click
- Recepty click
- Videoblog
- Herbář click
- Spolupracujeme
- Jak vybrat správný produkt
- Složení kosmetiky click