- Úvodní strana close
- Akce
- Kosmetika
- Ekodrogerie
- Potraviny
- Nápoje
- Doplňky stravy
- Mateřství
- Domácnost
- Podle účelu
- Záruka kvality
- Magazín
- Poradna
Čokoládový hummus s kakaem
Lahodný pokrm z cizrny a sezamové pasty přezdívaný hummus zná v dnešní době téměř každý. Pokud jste ho však nezkoušeli ve sladké variantě, nevíte o co přicházíte! Vyzkoušejte náš recept, který si okamžitě zamilujete.

Suroviny pro přípravu
- 200 g cizrny
- 50 g tahini pasty
- 3 lžíce kakaa
- 50 ml kokosového mléka
- 30 g ořechového másla
- 2 lžíce agáve sirupu
- voda dle potřeby
Návod na přípravu
- 1 Uvařenou cizrnu si smícháme společně s tahini pastou, kokosovým mlékem a rozmixujeme do hladké směsi.
- 2 Poté přidáme ořechové máslo, kakao, agáve sirup a opět důkladně mixujeme. Pokud by byla pasta příliš tuhá, přidáme trochu vody.
- 3 Čokoládový hummus můžeme podávat jako svačinku např. s ovocem nebo si ji namazat na oblíbené pečivo jako zdravou alternativu čokoládových pomazánek.
Související produkty
- Agáve Sirup Naturalis BIO je rozšířeným sladidlem nahrazujícím cukr nebo med....Price: 129 Kč
- Kakao Naturalis BIO je kombinací pro tělo prospěšných minerálů (hořčík,...Price: 189 Kč
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie
- Články click
- Recepty click
- Videoblog
- Herbář click
- Spolupracujeme
- Jak vybrat správný produkt
- Složení kosmetiky click